Što je ePK Portal?

ePK Portal je internet stranica Infoart grupa-e koja korisnicima omogućuje online kupnju parkirališnih karata.

Kako se registrirati?

Korisnici se na ePK Portal mogu registrirati unosom svih zatraženih podataka. Registracija se potvrđuje klikom na aktivacijski kod.

Kako mogu dobiti autorizaciju i čemu ona služi?

Autorizacijom se vrši provjera unesenih podataka korisnika u svrhu ostvarivanja prava na kupnju povlaštene parkirališne karte. Autorizacija vrijedi maksimalno 12 mjeseci, nakon čega je autorizaciju potrebno ponoviti.

Što ukoliko mi autorizacija nije odobrena?

Ukoliko autorizacija nije odobrena, na vlastitom korisničkom računu kreiranom unutar ePK Portala korisnik će dobiti detaljnije upute što dalje činiti.

Koji su načini plaćanja na ePK Portalu, te kome se obratiti u slučaju poteškoća sa plaćanjem?

Plaćanje na ePK Portalu moguće je ostvariti putem interneta, plaćanjem bankovnim karticama. U slučaju poteškoća s plaćanjem, korisnik se treba obratiti svojoj kartičnoj kući, koja je bankovnu karticu i izdala.

Gdje mogu pronaći Opće uvjete korištenja ePK Portala?

Opće Uvjete korištenja ePK Portala možete pronaći na ePK Portalu pod uvjeti korištenja.

Trebam li dobiti račun za obavljenu kupnju putem ePK Portala?

Za svaku obavljenu kupnju putem ePK Portala korisnik dobiva račun koji se nalazi pod karticom „KUPNJE“, te na email adresu. Ukoliko se račun za kupljenu parkirališnu kartu ne dobije, korisnici se trebaju obratiti službi za korisnike.

Trebam li „nešto“ isticati na vjetrobransko staklo vozila?

Kupnjom parkirališne karte putem ePK Portala ulazite u elektronički informacijski sustav, te ovu nematerijaliziranu kartu nije niti moguće istaknuti prilikom korištenja javnih parkirališta.